вторник, 22 септември 2009 г.

Пет причини да обичаш Taylor







Номер 1: Тяло – Неговото изваяно тяло предизвиква голямо слюнкоотделяне ако го наблюдавате продължително време. Не се шегувам, пробвайте се колко ще издържите преди да започнат да ви текат лигите. Невероятното произведение на изкуството, познато още като тялото на Taylоr е чиста перфектност.

Номер 2: Усмивка -Taylor притежава усмивка, която би осветила всяка стая. Положителната му енергия повлиява на всеки в стаята и можете да усетите как минава през вас. Няма значение къде е – на снимачната площадка, с приятели или на червеният килим, Taylor винаги е засмян и учтив. Дори да му задават всеки път едни и същи въпроси, той се обръща с усмивка, която очарова репортерите.

Номер 3: Решителност -Когато работата му беше застрашена миналият декември, Teylor започна с фитнес за да докаже на скептиците, че може да заеме отново ролята си. След като качи 15 килограма в мускули, Lautner е вече сериозна конкуренция на сърцеразбивача Robert Pattinson. Волята и решителноста, която Taylor показа, трябва да бъдат силно възнаградени.

Номер 4: Увереност -Добре, Rob може да е спиращ дъха красавец, но има нещо в увереността на Taylor, което го прави неустоимо секси. Винаги уверен, никога не отстъпва и при всяко предизвикателство дава 100% от себе си. Тази увереност го прави толкова магнетичен за момичетата, че кара милиони фенки да се двоумът между Тийм Едуард и Тийм Джейкъб.

Номер 5: Jacob Black – Всички бяхме запленени от страниците написани от Stephenie Meyer, но Taylor Lautner даде живот на екрана на обичаният ни върколак. На кастинга той е бил перфектен за Jacob, но също и химията между него и Kristen Stewart е невероятна.

Източник и оригинал

Лично мнение: Тия 5 причини ме убеждават още повече! И човече, наистина започнаха да ми текът лигите....